Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظمی گفت: به کسانی که لوازم مصرفی‌شان از قطع برق آسیب دیده است، بعد از بررسی کارشناسان و تثبیت صحت ادعا، خسارت پرداخت می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، عادل کاظمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به انتقاد اصحاب رسانه و شهروندان از قطعی برق تبریز در تشریح علل بروز شرایط فوق، ابراز داشت: در زمستان سال گذشته بین 480 تا 500 مگاوات در تبریز برق مصرف می‌شد و این درحالی بود که این رقم در تابستان به 791 مگاوات می‌رسید و حال در تابستان سال جاری به سبب افزایش دما میزان مصرف برق به صورت قابل‌توجهی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان ساخت: 38 درصد برق تبریز را مشترکان خانگی و 34 درصد آن را مشترکان صنعتی مصرف می‌کنند، مابقی نیز در مصارف کشاورزی، ادارات و سایر بخش‌ها مصرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز با بیان اینکه در صورت استفاده 10 درصد مشترکان خانگی از کولر گازی، 300 مگاوات برق به مدار تحمیل می‌شود، تصریح کرد: در چنین شرایطی بیش از گذشته به همکاری مردم نیازمندیم و از آنجایی که به ازای هر درجه افزایش دما، میزان مصرف برق 50 مگاوات بالا می‌رود برای کاهش خاموشی‌ها صرفه‌جویی بایستی در دستور کار همگان قرار گیرد.

وی ادامه داد: اخیراً از 8 هزار واحد صنعتی موجود تنها 560 واحد با شرکت توزیع برق تبریز تفاهمنامه همکاری امضاء کردند و به دنبال آن پیک مصرفی این واحدها 40 تا 60 مگاوات کاهش داشت.

این مقام مسئول با رد شایعه‌ی صادرات برق به ارمنستان و جمهوری آذربایجان، عنوان کرد: در شرایط موجود که با کمبود برق مواجه هستیم، صادرات برق قطع شده و قبل از آنکه جمهوری آذربایجان خود دچار مشکل شود از این کشور برق وارد می‌کردیم.

وی افزود: در جمهوری آذربایجان به سبب افزایش بار مصرفی و عدم مدیریت مسئولان پدیده‌ی «بلاک اوت» یا «خاموشی مطلق» رخ داد و تمامی نیروگاه‌ها از کار افتادند اما در ایران با سهمیه بندی خاموشی‌ها ما تاکنون اجازه بروز چنین شرایطی را نداده‌ایم.

کاظمی از اعمال خاموشی 50 تا 200 مگاواتی در تبریز طی 24 ساعت خبر داد و اظهار کرد: گاهی اوقات پیش‌بینی خاموشی 100 مگاواتی تحقق نمی‌یابد و به دلیل نیاز بیشتر جهت خاموشی برای حفظ تعادل، مجبور به افزایش خاموشی تا 200 مگاوات می‌شویم و اتفاقاتی خارج از برنامه رخ می‌دهد.

وی یادآور شد: میزان مصرف برق تبریز بعد از اعمال خاموشی بین ۷۷۰ تا ۸۰۰ مگاوات است و این نشان می‌دهد نیاز مصرفی شهر به ۹۰۰ مگاوات می‌رسد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز با اشاره به خرابی 7 ترانس برق در تبریز طی 7 روز اخیر به سبب افزایش میزان بار مصرفی، توضیح داد: برای تقویت برق برخی مناطق در فار اول طی دو روز اخیر ۳۸ پست برق در سطح شهر تبریز نصب کردیم.

وی در ادامه صحبت‌های خود میزان تولید برق در آذربایجان‌شرقی را 1600 مگاوات عنوان و ابراز کرد: میزان برق مورد نیاز سه استان آذربایجان‌های شرقی و غربی 3400 مگاوات است و در روزهای اخیر مردم روزانه 200 مگاوات در سه استان فوق‌الذکر صرفه‌جویی داشته‌اند.

این مقام مسئول با بیان اینکه بعد از اواسط مرداد ماه خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد و شرایط به حالت عادی باز می‌گردد، تاکید داشت: به جز استان خوزستان به سبب شرایط متفاوت آن و گرمای بیش از، در سایر استان‌ها خاموشی داریم و برخلاف اخبار منتشر شده در استان تهران 800 تا 1200 مگاوات خاموشی اعمال می‌شود.

وی تصریح کرد: چنانچه خاموشی رخ ندهد و مصرف برق مدیریت نشود، بلاک اوت رخ می‌دهد و همانند جمهوری آذربایجان تمامی مناطق کشور در خاموشی فرو می‌رود.

کاظمی از کاهش 4 هزار و 500 مگاواتی تولید برق در سطح کشور به سبب بحران آب و عدم استفاده از نیروگاه‌های آبی خبر داد و متذکر شد: وقتی احداث یک نیروگاه 5 هزار میلیارد تومان هزینه و مصرف سوخت را به دنبال دارد، عقل سلیم می‌گوید به‌جای هزینه میلیاردی مدیریت مصرف را در دستور کار قرار دهیم تا از این بحران موقت عبور نماییم.

وی با اعلام اینکه استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار تبریز به صورت مستمر پیگیر وضعیت خاموشی‌ها و صرفه‌جویی ادارات هستند، بیان داشت: ۲۲ اکیپ بازرسی از ۲۰۰ اداره در سطح شهر بازدید کردند و طبق گزارشات ۹۰ درصد ادارات در مصرف برق صرفه‌جویی می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز در واکنش به افزایش میزان برق دزدی نیز گفت: سال ۹۵، هشت میلیون کیلو وات دستکاری کنتور و استفاده غیرمجاز گزارش شده بود و در سال ۹۶ این میزان به ۱۰۰ میلیون کیلو وات رسید که مانع آن شدیم.

وی در پایان صحبت‌های خود در واکنش به انتقاد خبرنگار آناج از خسارات وارده به شهروندان درپی قطعی برق گفت: شرکت توزیع برق با همکاری بیمه درصورت صحت ادعا و بررسی‌های فنی، خسارت وارده به لوازم مصرفی و برقی مشترکان را پرداخت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۲۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: تحرک کم، دریافت کالری بالا، استرس زیاد و خواب ناکافی در افزایش وزن موثر هستند، بنابراین باید با افزایش فعالیت‌های ورزشی و تکنیک‌های آرام سازی، میزان دریافت مواد غذایی را کنترل کرد.

به گزارش ایرنا، ناهید آریائیان افزود: چاقی زمینه ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، در نتیجه با «کاهش دریافت میزان کالری» و «افزایش فعالیت‌های فیزیکی» می‌توان از بروز چاقی و بیماری‌های وابسته به آن پیشگیری کرد.

وی اظهارداشت: در سال‌های اخیر میزان شیوع چاقی افزایش یافته و آمار افراد چاق از سال ۱۹۸۰ در جهان بیش از دو برابر شده است. در ایران تقریبا نیمی از افراد دارای اضافه وزن یا چاق هستند.

آریائیان با اشاره به افزایش کودکان مبتلا به چاقی، اظهار کرد: چاقی، زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌های شایع همچون بیماری‌های قلبی عروقی، پرفشاری و چربی خون، دیابت، انواع سرطان‌ها، برخی بیماری‌های زنان و ناباروری، کبدی (مانند کبد چرب)، کلیوی، مفاصل و اتوایمیون، تنفسی، اختلالات خواب، روحی و روانی و ... است. به علاوه چاقی باعث کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی را افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهد به ازای هر ۱۰ درصد کاهش وزن، ۲۰ الی ۲۵ درصد خطر مرگ و میر وابسته به چاقی کاهش می‌یابد؛ در واقع چاقی زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های مزمن به شمار می‌رود و با کاهش حتی ۱۰ درصد از وزن می‌توان به اندازه قابل توجهی از ابتلا به بیماری‌های متابولیک و غیرواگیر پیشگیری کرد.

وی افزود: چاقی، افزایش درصد چربی بدن است و چاقی در کودکی، زمینه بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن در دوران بزرگسالی را افزایش می‌دهد.

آریائیان با اشاره به شاخص توده بدنی، خاطرنشان کرد: هر چه BMI (وزن به کیلوگرم تقسیم به مجذور قد به متر) بالاتر رود، میزان مرگ و میر هم بیشتر می‌شود. BMI بالاتر از ۲۵ تا ۲۹.۹ اضافه وزن و بالاتر از ۳۰ به عنوان چاقی تعریف می‌شود.

وی افزود: علت چاقی افزایش دریافت انرژی بیشتر نسبت به مصرف آن است؛ بنابراین برای پیشگیری از اضافه وزن باید میزان دریافت کالری را کنترل کنیم.

به گفته وی، یکی از علل کاهش مصرف انرژی، کاهش فعالیت فیزیکی است و چاقی، خود زمینه ساز کم تحرکی است.

این متخصص تغذیه با تاکید بر افزایش فعالیت فیزیکی، اظهار کرد: برخی افراد از رژیم غذایی نامناسب پیروی کرده و مواد غذایی خاصی را استفاده و یا برخی از گروه‌های غذایی را حذف می‌کنند؛ ولی باید توجه داشت که لازم است همه گروه‌های غذایی به میزان مورد نیاز استفاده شوند و گروه‌های سبزی‌ها (دارای فیبر بالا باشند و مصرف آن‌ها به صورت خام و آب پز به حس سیری کمک می‌کند)، میوه‌ها، غلات سبوس‌دار، لبنیات کم چرب، گروه گوشت‌ها مانند انواع گوشت بدون چربی یا کم چرب، حبوبات و تخم‌مرغ در برنامه روزانه گنجانده شوند.

وی تاکید کرد: همچنین مصرف غذا‌های پرکالری و کم ارزش مانند فست فودها، غذا‌های سرخ کردنی، شیرینی‌ها و چربی‌های اشباع شده کاهش یابد و از روغن‌های مفید مانند روغن زیتون و کلزا در مقدار مورد نیاز استفاده و آب کافی مصرف شود.

به گفته آریائیان، از نشستن‌های طولانی، خوردن غذا هنگام تماشای تلویزیون، خوردن سریع غذا و مصرف غذا‌های شیرین و پرچرب خودداری کنید و به جای آن، تغییر سبک زندگی، پیاده‌روی مستمر، انجام ورزش‌های هوازی (به منظور کاهش چربی) به همراه غیر هوازی (برای افزایش متابولیسم بدن) و استفاده از مواد غذایی در حد نیاز را مورد توجه قرار دهید.

وی افزود: همچنین برای کنترل اشتها در فاصله وعده‌های اصلی می‌توانید از میان وعده‌های مغذی مناسب نظیر میوه‌ها (در حد مورد نیاز)، سبزی‌ها و آجیل بدون نمک (در میزان کم) استفاده کنید. به یاد داشته باشید که هیچ وعده غذایی به خصوص صبحانه نباید حذف شود.

آریائیان تصریح کرد: منافع فیزیولوژیک وزن مناسب بسیار بالا است و وقتی وزن ایده‌آلی داریم علاوه بر حفظ سلامت بدن، حال و روحیه بهتری هم داریم و سیستم ایمنی بدن هم قوی‌تر است، در نتیجه کمتر به بیماری‌های جسمانی و روانی مبتلا می‌شویم.

دیگر خبرها

  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • بازداشت ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • امسال خاموشی نداریم | ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق صحت ندارد
  • امسال خاموشی نداریم