Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - تبریز در حالی همچنان آلوده برای "همه" است که مدیران استان بهانه‌هایی را مطرح کرده و قطعی برق را به کاهش آلودگی و کمبود گاز مرتبط می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، شهر تبریز به عنوان کلانشهر و مرکزیت آذربایجان شرقی از ابتدای دی ماه روزهای بد آلودگی را تجربه می‌کند و به سختی نفس می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این روزها دعوای نیروگاه‌های تولید برق و مصرف گاز یا مازوت به یکی از چالش‌های آلودگی تبدیل شده تا با این ابزار، نیروگاه‌ها متهم اصلی معرفی شوند و پس از آن، منجر به قطعی برق شده و مشکلات بعدی را توجیه کنند.

دیروز فرماندار تبریز، تلاش برای کاهش آلودگی و کمبود گاز را متهم ردیف اول قطعی برق معرفی کرد ولی شرکت گاز اطلاعیه داد که گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها تأمین است و کمبودی در این زمینه نداریم و انگشت اتهام در آلودگی و قطعی برق را به سمت دیگری نشانه بروید.

اما مدیران استان توضیح ندادند که در شرایطی که کرونا مدارس و دانشگاه‌ها که اغلب سیستم گرمایشی گازسوز داشتند را تعطیل کرده، اغلب هتل‌ها، رستوران‌ها، سینماها و مکان‌های گردشگری تعطیل هستند، ادارات نیمه تعطیل بوده یا از ساعت کاری آنها کاسته شده است، هوای تبریز و بسیاری از شهرها نیز این روزها بسیار سرد نیست، پس این، «بهانه» است که بگویند به خاطر مصرف بالای گاز و تلاش برای استفاده نکردن نیروگاه از مازوت جهت کاهش آلودگی، تولید برق کم شده است!

آلودگی هوا 5 تا 10 درصد مراجعان اورژانس اصفهان را افزایش دادجانمایی‌ نامناسب نیروگاه‌های حرارتی قم در آلودگی هوای شهر مؤثر بوده است/افزایش 10 روز هوای ناسالمشاخص آلودگی هوای 8 نقطه تهران از 200 گذشت

مدیران ما امسال هم به نوع دیگری کم و کاستی خود در ارائه خدمات عمومی را توجیه می‌کنند اما مردم با یک حساب سر انگشتی، خلاف این ادعاهای مدیران را ثابت می‌کنند و افکار عمومی را بی اعتماد می‌کنند.

بر اساس اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی، اکنون میانگین شاخص آلودگی هوای تبریز در شبانه روز گذشته براساس ذرات 2.5 میکرون برابر 152 است که این وضعیت برای «همه گروه‌ها»، ناسالم محسوب می‌شود.

در یک ماه گذشته نیز چندین روز برای گروه‌های حساس و چندین روز برای همه آلوده بود که کارشناسان بهداشتی به ساکنان این شهر توصیه می‌کنند حتی الامکان از حضور در محیط‌های باز خودداری کنند.

به گزارش تسنیم، شاخص آلودگی از صفر تا 50 هوای پاک، از 50 تا 100 هوای سالم، از 100 الی 150 هوای ناسالم برای گروه‌های حساس است و همچنین از 150 الی 200 نیز بیانگر ناسالم بودن هوا برای تمامی گروه‌های سنی محسوب می‌شود و شاخص آلودگی بیش از 200 نیز وضعیت بحرانی آلودگی هوا را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/111/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاهش آلودگی نیروگاه ها قطعی برق گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۰۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟

به گزارش خبرآنلاین، کیفیت هوای شهر تهران امروز/دوشنبه/ ۱۷ اردیبهشت ماه نیز همچون اکثر روزهای گذشته از سال جاری در شرایط قابل قبول یا سالم قرار دارد.

ایرنا در گزارشی نوشت: بارش باران همراه با وزش باد در چند روز اخیر موجب شد که آلودگی نسبی از هوای پایتخت دور شود تا اکنون شاخص لحظه‌ای کیفیت روی عدد ۷۱ قرار بگیرد در حالیکه در ۲۴ ساعت گذشته نیز میانگین شاخص کیفیت هوای تهران روی عدد ۵۲ (قابل قبول) قرار داشت.

بر اساس اطلاعات از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران در اغلب مناطق کیفیت در وضعیت سالم قرار دارد و آلودگی در هیچ نقطه ای از تهران نیست.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان ۵ روز هوای پاک و ۴۲ روز هم هوای سالم استنشاق کرده‌اند.

در سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903321

دیگر خبرها

  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • هوای اصفهان قابل‌قبول / ۴ شهر مجاور آلوده است
  • هوای اصفهان قابل‌قبول و ۴ شهر مجاور آلوده است
  • اهواز رکورددار آلودگی هوا / شاخص کیفی ۲۱ شهر سالم و پاک است
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • سرقتی عجیب هوای بندرترکمن را آلوده کرد
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام