Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علیرضا بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز، اظهار کرد: از وزارت نیرو درخواست کرده‌ایم برنامه قطعی برق را در کشور اعلام کنند اما مشکل اینجا است که در یک دوره برزخی قرار گرفته‌ایم و دولت قبلی مسوولیت را ترک کرده و دولت جدید هم هنوز به طور کامل مستقر نشده است.

وی افزود: در تیرماه که هوا گرمتر بود وقتی دادستان تهدید کرد که با موضوع قطعی برق برخورد خواهد کرد، به نظر می‌رسید مسئله حل شده است، اما بلافاصله بعد از اینکه دوره دولت دوازدهم به اتمام رسید و آقای روحانی قدرت را ترک کرد مجددا موضوع قطعی برق شروع شد که این اتفاقات معنی‌دار است!

بیگی متذکر شد: موضوع بسیار ناراحت کننده این است که برنامه قطعی برق را اعلام نمی‌شود؛ واحدهای صنعتی فعال اگر مطلع باشند که در چه ساعتی با قطعی برق مواجه خواهند شد، ماشین آلات خود را در این ساعات راه اندازی نمی‎ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو توضیح داد: بسیاری از دستگاه‌ها وقتی با قطعی ناگهانی برق مواجه می‌شوند از مدار خارج شده و شاهد هستیم مواد اولیه بسیاری از کارخانجات از بین می ‎رود؛ این موضوعات قابل تامل هستند.

استاندار پیشین آذربایجان‌شرقی ادامه داد: قصد ندارم نمک روی زخم های مردم بپاشم؛ اما مردم باید بدانند و به خاطر داشته باشند دولت روحانی با چه شرایطی دولت را تحویل داده‌ است!

بیگی خاطرنشان کرد: دولت آینده هنوز به طور کامل مستقر نشده و دولت قبلی هم مسوولیت را ترک کرده است؛ بنابراین در یک شرایط برزخی قرار گرفته‌ایم و واقعا بلاتکلیف مانده‌ایم و نمی دانیم چه کسی را مسوول این شرایط بدانیم و با چه کسی برخورد کنیم!!

استاندار پیشین آذربایجان‌شرقی یادآور شد: با توجه به اینکه قطعی‌های برق مربوط به شبکه سراسری می‌شود، از دست مدیران استانی در این مورد کاری ساخته نیست و نمی‌توان گفت مدیریت استان در این ارتباط کم کاری می‌کند و نقشی به عهده دارد.

وی اضافه کرد: تنها کاری که مسوولان استانی می‌توانند انجام دهند این است که ساعات قطعی برق را به مردم و صاحبان صنایع اعلام کنند تا آنها هم در این مقاطع از راه‌اندازی ماشین آلات خودداری کنند که این کار را هم تازه از همین هفته شروع کرده‌اند و به صاحبان صنایع پیامک می‌فرستند که مثلا در فلان ساعات پیک مصرف دستگاه‌های خود را از مدار خارج کنید.

انتهای پیام/60026

 

منبع: فارس

کلیدواژه: درد برق تبریز دولت دوازدهم احمد علیرضا بیگی نماینده تبریز آذرشهر و اسکو قطعی برق خبرگزاری فارس فارس تبریز پیک مصرف قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!